North One înseamnă o echipă de arhitecți, designeri și experți în construcții care au lucrat împreună pentru a crea un concept de casă care să corespundă perfect nevoilor unei familii moderne. Calitatea și funcționalitatea au fost cele 2 repere permanente în tot procesul de construcție.

 
North One înseamnă o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori și se bucură de același stil de viață. Conceptul North One gravitează în jurul ideii de comunitate, astfel că toate casele din complex au elemente comune de design, respectă aceleși culori și detalii arthitecturale.

Fiecare casă are 2 locuri de parcare, acces pietonal pavat și o curte în care rezidenții se pot bucura de zilele însorite de vară. În plus, fiecare casă are și o verandă acoperită de 20 metri pătrați.

 

Atunci când am pornit construcția North One, echipa noastră a avut în minte 2 aspecte importante: REZISTENȚA în timp și CALITATEA materialelor de construcție folosite, astfel încât mentenanța lor să fie minimă.

Structura de rezistență

A fost principalul standard la care ne-am raportat în tot procesul de construcție. Pentru a ajunge la soluția de construcție perfectă, am parcurs mai multe etape de proiectare și verificare a materialelor folosite.

Beton de clasă superioară

Am folosit beton armat de clasă superioară (C20/25) și armătură de oțel recunoscute în Europa pentru calitatea superioară, elasticitatea, rezistența în timp și comportarea la seisme.

Cărămidă Porotherm

Cărămida utilizată atât pentru pereții exteriori, cât și pentru cei interiori este o caramidă structurala, marca Porotherm, cu rezistență înaltă, și nu una cu rol strict de compartimentare a a spațiilor.

Izolație termică ce reduce costurile cu întreținerea

Izolație fonică de excepție

Am gândit casele North One și din perspectiva randamentului termic, astfel încât prin materialele folosite să putem asigura costuri cât mai reduse pentru încălzirea/răcirea imobilului.

Termosistem din polistiren expandat de 10 cm EPS80, lider mondial in sistemele de termoizolație;

Tâmplărie PVC de tip tripan (3 foi de geam) premiat datorită construcției extrem de robuste a profilului, de la producatorul Salamander;

Țevi de alimentare cu apă și încălzire termică cu garanție de 30 de ani;

Acoperiș de tip șarpantă acoperit cu tablă cu protecție mată, grosime 0.5mm, cu o garanție de 15 ani. Protecția tablei de tip mat implică, pe lângă un aspect deosebit, și un element suplimentar în privința comfortului termic in interior;

Ușa de acces antiefracție, cu sistem de închidere tip seif, izolată cu vată minerală, dublă garnitură de etanșare pe foaie și toc, perie praf - toate aceste elemente asigurând un nivel înalt de izolație termică și fonică. Ușile sunt marca Pinum Italia, liderul italin în acest domeniu.

Planuri

*Suprafețele prezentate pe planuri se referă la metri pătrați utili.


Suprafața casei


Suprafață constrută (mp*) Suprafață utilă (mp) Suprafață parter (mp*) Suprafață etaj (mp*) Terasă acoperită (mp*) Teren (mp) Nr. dormitoare Parcare
144 121 72 72 20.6 236 3 2

*Se referă la metru pătrat construit